brand | new | ideas


Berenburg toffeetoetje

Nagerecht - Recept voor 4 personen


Ingrediënten
- 100 gram bitterkoekjes
- 1 deciliter Berenburg
- 100 gram zachte vanille-toffees
- kleine banaan
- geraspte schil van 1 sinaasappel
- 1 beker (500 milliliter) rijstdessert-vanille of zelfgemaakte rijstebrij
- 1/8 liter slagroom
- 1 eetlepel poedersuiker
 
Bereiding
Houd 1 eetlepel Berenburg apart.
Laat de toffees op een zeer laag vuurtje wegsmelten in de rest van de Berenburg .
Breek intussen de bitterkoekjes in stukjes.
Pel de banaan, snijd hem in plakjes en vermeng de plakjes met de sinaasappelschil.
Klop de slagroom stijf met de apartgehouden Berenburg en de poedersuiker.
Verdeel eerst de bitterkoekjes en daarop de banaan over 6 whisky-glazen.
Giet er de warme toffeesaus over en schep daarop het rijstdessert.
Spuit op elk glas een mooie toef Berenburgroom.


Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.

brand new ideas

Opzet bouwt aan merken en producten.
Daarvoor hebben wij de volgende disciplines in huis:

Vormgeving>
Communicatie>
Internet>
Multimedia>
Applicaties >