brand | new | ideas


Berenburg Bavarois

Nagerecht - Recept voor 6 personen


Ingrediënten
- 5 deciliter melk
- 6 eidooier s
- 200 gramsuiker
- 6 blaadjesgelatine
- 5 centiliter Berenburg
- 4 deciliter room
- Aardbeien

Bereiding

De melk aan de kookbrengen.
De eieren met de suiker schuimig kloppen en hier geleidelijk al roerend de melk bij schenken.
Het geheel terugdoen in de pan en op een matig vuur laten binden.
Zorg ervoor dat de vla niet gaat koken.
De vla in 2 helften verdelen en door een helft de geweekte uitgeknepen gelatine roeren.
De rest van de vla in een koudwaterbad koud roeren en de gesnipperde munt hierdoor roeren.
Deze saus koud wegzetten.
Voor de bavarois de vla met de gelatine koud wegzetten, tot de randen beginnen te geleren.
De slagroom halfstijf slaan.
De Berenburg door de gelerende vla roeren en de slagroom er voorzichtig door spatelen.
De bavarois overdoen in een grote schaal of 6 kleine vormpjes en minimaal 4 uur in de koelkast op laten stijven.
De bavarois storten op een spiegel van de muntsaus en garneren met aardbeien en muntblaadjes


Brochure Opzet

Brochure

Vraag geheel vrijblijvend onze corporate brochure aan. Stuur een mail naar info@opzet.nl of neem contact met ons op.

brand new ideas

Opzet bouwt aan merken en producten.
Daarvoor hebben wij de volgende disciplines in huis:

Vormgeving>
Communicatie>
Internet>
Multimedia>
Applicaties >